keskiviikko 27. elokuuta 2008

Kierrätystä: kuka ei vielä ole...


jäänyt kiinni.

Jos et ole, niin nyt olet

Koska luet tätä tekstiä, niin se tarkoittaa, että sinun täytyy kommentoida minulle jotakin. Kirjoita ihan mitä itse haluat, kunhan vain teet sen. Laita tämä teksti sitten omaan blogiisi ja nappaa kiinni kaikki blogiasi lukevat. Sääntö on, että kommentoida voi/saa/pitää/täytyy vaikkei omaa blogia olisikaan!

6 kommenttia:

Nan kirjoitti...

Jäin kiinni, olen siis seurannut hiljaa taustalla blogiasi, lukenut ajatuksiasi. Olen jäänyt kiinni jo monessa blogissa, mutta en silti viritä ansaa omaan blogiini :)

AAMU kirjoitti...

Hiljaa tulee hyvä:)

Piia Emilia kirjoitti...

Pöh, en ole lukenut aiemmin mutta tulen lukemaan myöhemmin. Kiitos kommentista blogiini. Jää ansa virittämättä minullakin.

AAMU kirjoitti...

Jos Pöh tarkoitti, 'kiinnijäämisleikin' pöhköyttä, olen samaa mieltä kanssasi. Onhan se pöh. Kenties vaikuttimena on meissä kaikissa asuva uteliaisuus sen suhteen, kuka juttujamme oikein lukee? Mene tiedä.

Anonyymi kirjoitti...

Jäin kiinni minäkin, lueskelen kyllä, melkein päivittäin, vaikka harvoin kommentoin.

Pidän siitä, kuinka havainnoit niin kärsivällisesti pieniä asioita, sellaisia, joihin emme yleensä (mukamas) ehdi kiinnittää huomiota.

Silloin, kun lapset olivat pieniä, tuntui vähän samanlaiselta, näki lasten avustuksella asioita, joita ei muistanut olevan olemassakaan.

Luen jatkossakin, mutta kommentteja en uskalla luvata enempää kuin tähänkään asti...

AAMU kirjoitti...

Kun katselin kirjoitusteni indeksointeja, huomasin, että siellä oli paljon luontoon liittyvää. Kummallista, sillä en ole erityinen ulkoilmaihminen, mutta ilmeisesti olen onnistunut tavoitteessani siirtää huomiota ja ajatuksia joskus muuallekin kuin omaan sisäiseen sekasotkuun.