sunnuntai 16. lokakuuta 2011

maailmanloppu

Joulu- ja uudenvuodenvalmistelut voi lopettaa kerta heitolla, sillä maailmanloppu tulee jo ensi viikolla. Yhdysvaltalainen radiosaarnaaja Harold Camping väittää Familyradio.com -nettisivuillaan, että maailmanloppu tulee ensi viikon perjantaina. Camping on ennustellut ennenkin maailmanloppuja, täysin metsään hän meni vuoden 1994 ennustuksellaan ja viimeisimmän povauksen mukaan tuomiopäivän piti koittaa jo toukokuun 21. päivä.

Camping on selittänyt erehdystään sillä, että toukokuun tuomionpäivän ei ollut tarkoitus ollakaan maailmanlopun päivä, vaan silloin hänen mukaansa Jumala on aloittanut viimeisen tarkastusjaksonsa, jonka aikana sieluja ei enää pelasteta. Tällä kertaa Camping on aivan vakuuttunut siitä, että perjantaina maapallolla riehuvat maanjäristykset ja uskottomien sielut vaipuvat kadotukseen.

Kun odotettua viimeistä tuomiota ei toukokuussa tullutkaan sai saarnaaja itse kesäkuussa aivoinfarktin. Hän on kuitenkin nettisivujensa mukaan jo toipumassa.

Camping on saanut lokakuisen päivämääränsä selville laskemalla yhteen Raamatusta poimimiaan numerokoodeja.

Sanna-Leena Santapakka/IS 15.10.2011

3 kommenttia:

Huopalintu kirjoitti...

Camping on lukenut huonosti Raamattunsa, kun siellä myös sanotaan, että kukaan ihminen ei tiedä/ tule tietämän tarkkaa aikaa milloin 'maailmanloppu' tulee.

sylvi kirjoitti...

Meidän ihmisten tiedossa ei ole maailmanloppua.

AAMU kirjoitti...

Harrasta yritystä näyttää löytyvän. Paljon kunniaa ei oikeaan osuuneesta arvauksesta kuitenkaan taitaisi kertyä, kun kaikki loppui.