torstai 8. heinäkuuta 2010
Tomaattia leivälle
Jostain kuulin, että tomaatti on vihanneksista – vai onko se mansikan tavoin peräti epähedelmä – kaikista terveellisin. Tomaatin edistävät ja suojaavat ainekset säilyvät myös ketsupissa. Vaikkapa ruisleivän päälle voi pusertaa jääkaappikylmää ketsuppia, mielellään Heinzia. Se tuntuu joka kerta jo terveysteolta.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
4 kommenttia:
Tomattia tulee syötyä ainakin kesällä ihan liikaakin kun niitä kasvaa meillä.
Terveenä on pysytty, että kyllä on terveellistä ainakin kun ei ole ruiskutettu säilytys ainetta.
Tompsu on eritavoilla kokattuna hyvä eines.
Tomaatti on hyvää. Laitan aina lämpimiin voileipiin (muiden ainesten ohella toki) ketsuppia ja hyvää tulee!
Entäpä ne etelän maiden ihanan makoisat ja mehukkaat tommaatit, vaikkapa Kreikassa...nam
Lähetä kommentti