torstai 8. heinäkuuta 2010

Tomaattia leivälle

Jostain kuulin, että tomaatti on vihanneksista – vai onko se mansikan tavoin peräti epähedelmä – kaikista terveellisin. Tomaatin edistävät ja suojaavat ainekset säilyvät myös ketsupissa. Vaikkapa ruisleivän päälle voi pusertaa jääkaappikylmää ketsuppia, mielellään Heinzia. Se tuntuu joka kerta jo terveysteolta.

4 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Tomattia tulee syötyä ainakin kesällä ihan liikaakin kun niitä kasvaa meillä.
Terveenä on pysytty, että kyllä on terveellistä ainakin kun ei ole ruiskutettu säilytys ainetta.

AAMU kirjoitti...

Tompsu on eritavoilla kokattuna hyvä eines.

Nan kirjoitti...

Tomaatti on hyvää. Laitan aina lämpimiin voileipiin (muiden ainesten ohella toki) ketsuppia ja hyvää tulee!

AAMU kirjoitti...

Entäpä ne etelän maiden ihanan makoisat ja mehukkaat tommaatit, vaikkapa Kreikassa...nam